Nejlepší recepty české kuchyně
Popis kurzu:
Česká kuchyně není jednoduchá a rozhodně není rychlá. Proto, chcete-li si pochutnat na dobré české kuchyni bez chemických náhražek a dochucovadel, připravte si několik hodin svého času. Ale nebojte, vyplatí se vám to. Až se podle šéfkuchaře Radka Pálky naučíte španělské ptáčky, svíčkovou, nebo guláš a k tomu vynikající domácí knedlíky, získáte uznání a obdiv nejen od svých partnerů, ale především od svých známých a kamarádů.
V kurzu se dozvíte:
jaké jsou základy a pravidla české gastronomie
jaké jsou nejzákladnější a nejoblíbenější české recepty
jaké vychytávky vám během vaření usnadní život
na co je třeba myslet a co dodržovat při vaření knedlíků
že i českou kuchyni dokáže udělat laik, dá-li tomu čas a vše potřebné
Více o kurzu se dozvíte zde>>>>>
Zatím nejsou žádné recenze.