Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí

2970 

Přidat do seznamu přáníAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Přidat ke srovnání
SKU: 340 Kategorie
Přidejte svou recenzi

Popis kurzu:

V kurzu „Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí“ se s Denisou Šimlovou alias Divoženkou v kuchyni naučíte doma připravovat kysané zelí. Na samotné kvašení budete kromě zelí, soli a šroubovacích sklenic potřebovat už jen své šikovné ruce a běžné kuchyňské náčiní. 

V kurzu se dozvíte:

jaké výhody má kvašená zelenina
jaké jsou vhodné nádoby na fermentování
jaké jsou 3 největší fermentační omyly
jak krok za krokem připravovat kysané zelí
jak krájet, krouhat, mačkat a pěchovat zeleninu do sklenic
jak zeleninu zatížit, abyste se vyhnuli plísni
jak kvašení probíhá a jak zeleninu skladovat
jaké jsou oblíbené zelné kombinace a recepty na jídla s kysaným zelí

Lektorka vás přípravou kysaného zelí provede krok za krokem a podělí se s vámi o praktické tipy a inspiraci, s čím zelí kombinovat a jak s ním vařit. Součástí kurzu jsou i skripta v PDF.

Více o kurzu se dozvíte zde>>>>>

uživatelské recenze

0.0 z 5
0
0
0
0
0
Napsat recenzi

Zatím nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí
Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí
Kursio
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare