Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí
Popis kurzu:
V kurzu „Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí“ se s Denisou Šimlovou alias Divoženkou v kuchyni naučíte doma připravovat kysané zelí. Na samotné kvašení budete kromě zelí, soli a šroubovacích sklenic potřebovat už jen své šikovné ruce a běžné kuchyňské náčiní.
V kurzu se dozvíte:
jaké výhody má kvašená zelenina
jaké jsou vhodné nádoby na fermentování
jaké jsou 3 největší fermentační omyly
jak krok za krokem připravovat kysané zelí
jak krájet, krouhat, mačkat a pěchovat zeleninu do sklenic
jak zeleninu zatížit, abyste se vyhnuli plísni
jak kvašení probíhá a jak zeleninu skladovat
jaké jsou oblíbené zelné kombinace a recepty na jídla s kysaným zelí
Lektorka vás přípravou kysaného zelí provede krok za krokem a podělí se s vámi o praktické tipy a inspiraci, s čím zelí kombinovat a jak s ním vařit. Součástí kurzu jsou i skripta v PDF.
Více o kurzu se dozvíte zde>>>>>
Zatím nejsou žádné recenze.